رستوران‌های دهگلان بازرسی شد

کارشناسان استاندارد خدمات رستوران‌ها و غذاخوری‌های دهگلان را پایش کردند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل استاندارد استان کردستان، نماینده استاندارد در شهرستان دهگلان هدف از این بازرسی‌ها را توجه به سلامت مسافران عنوان کرد و گفت: با توجه به فصل مسافرت، اطمینان از سلامت مواد غذایی تهیه شده در رستوران ها و غذا خوری ها بسیار مهم است.

در این بازرسی‌ها ضمن بررسی انبار، آشپزخانه و سالن های سرو غذای این مراکز، محصولات مورد مصرف از نظر دارا بودن نشان استاندارد معتبر و قابلیت مصرف، بازرسی شد و الزامات استفاده از محصولات دارای نشان استاندارد به مدیران این واحدها یادآوری شد.

وی به وجود سوپر مارکت در این اماکن اشاره کرد و اظهار داشت: به منظور جلوگيري از توزيع كالاي فاقد پروانه استاندارد، سوپر ماركت اين اماكن بازرسي و نكات لازم در خصوص نحوه كنترل علامت استاندارد توضيح داده شد.