خبازان سروآبادی با استاندارد نان آشنا شدند

تیر ماه سال جاری دوره آموزشی آشنایی با استاندارد آرد ویژه نانوایان در سروآباد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل استاندارد استان کردستان، تورج احمدی زاد مسئول نمایندگی استاندارد در سروآباد گفت: در این دوره که با مشارکت شبکه بهداشت و استاندارد در شهرستان سروآباد برگزار شد، خبازان با استاندارد ۱۰۳ و کیفیت آرد مصرفی آشنا شدند.

احمدی زاد عنوان کرد: در این دوره توضیحات و تذکرات لازم در خصوص تهیه نان از آرد استاندارد با توجه به فصل گرما و مشکلات نانوایان داده شد.

وی خاطر نشان کرد: یکی از مواد اصلی و ضروری در تهیه نان با کیفیت، داشتن آرد استاندارد است و در این راستا واحدهای تولیدی آرد شهرستان به صورت مستمر و جدی مورد بازرسی و نمونه برداری قرار می‌گیرند.

مسئول نمایندگی استاندارد سروآباد تأکید کرد: هنگام بازرسی در صورت مشاهده‌ی هرگونه آرد بی کیفیت تولیدی با متخلفان  برخورد خواهد شد.